SÄRKI 480tc - Tuplapulpettivene

SÄRKI 480tc on päivitetty versio vanhasta SÄRKI 470:stä. Pohja on entisellään, joten mahtavat ajo-ominaisuudet ovat tallella. Sisäpuolella on kaksi erillistä pulpettia ja molemmille oma pehmustettu kuppipenkki. Näin painopistettä on saatu eteenpäin ja takapenkillä on väljät tilat kolmelle matkustajalle. Lisävarusteena saatava kuomu antaa hyvän suojan niin kesän auringolta, kuin myös syksyn sateilta viidelle hengelle.

Korkeat laidat ja vakavuus lisäävät turvallisuutta ja avarien sisätilojen ansiosta vene soveltuu hyvin mm. kalastukseen ja yhteysveneeksi mökille.

Säilytystilaa on runsaasti: kolme tilavaa laatikkoa köysille ja ankkurille, akulle ja polttoainesäiliöille omat ilmastoidut tilansa, lattian alla säilytystilaa pitkille tavaroille, pulpetissa pistokkeella varustettu lokero pikku tavaroille sekä lisäksi neljä laatikkoa muille tavaroille.
Lue Kippari-lehden testi SÄRKI 480 veneestä oheisesta linkistä.

SÄRKI 480cc - Keskipulpettivene

SÄRKI 480cc on kalastajille suunniteltu vielä tc-malliakin tilavampi versio. Tässä mallissa on sama oivallinen runko ja sama ajaton muotokieli kuin tc- mallissakin. Laitapulpetit on korvattu yhden hengen keskipulpetilla, jolloin liikkuminen laidoilla on vaivatonta ja korkeat laidat antavat hyvän tuen kaloja vedestä nostettaessa. Säilytystilaa on tässäkin versiossa runsaasti, jolloin tavarat eivät pyöri pohjalla, vaan kaikelle on oma paikkansa. Kuvia tästä mallista löytyy albumin sivuilta 5 ja 6.